Ny forfatter?

Er du forfatter og har et manuskript liggende klar til afsendelse, så er det os, du skal sende det til. Som fortfatter hos Forlaget Davidsen er du aktiv deltager i hele forløbet, fra du indsender manuskriptet, til det lander hos boghandleren som færdig udgivelse.

Som forfatter er det vigtigt at genkende sig selv i det endelige produkt. Vi er loyale overfor dit kunstneriske udtryk, så du hos os vil opleve overenstemmelse mellem det indsendte materiale, og det endelige værk, ligesom design og indhold går hånd i hånd.

Hos Forlaget Davidsen vil du føle glæde og stolthed over din indsats og dit endelige produkt, når du står med bogen i hænderne.

Sådan gør du!

Når du sender dit manuskript til Forlaget Davidsen, sender vi en skriftlig bekræftelse til dig på, at vi har modtaget det. Vi sender også manuskriptet retur efter gennemlæsning, hvis du vedlægger en frankeret kuvert. Vi foretrækker at modtage manuskripter i papirform frem for digitalt. Husk at vedlægge dine kontaktoplysninger i form af; navn, adresse, telefonnummer og mail, så vi kan komme i kontakt med dig. Vedlæg også gerne nogle oplysninger om dig selv, samt et resume af dit manuskript.

Da vi ved, hvad det kræver at forfatte et litterært værk, garanterer vi, at dit manuskript behandles med respekt og hundrende procents fortrolighed. Kontakt os gerne, hvis du har en god idé til en udgivelse, men ikke er afklaret omkring, hvordan den kommer fra idé til udgivelse. Vi assisterer dig hele vejen.

Som forfatter hos Forlaget Davidsen udgives dit værk i e-bogsformat, der kan læses af alle computere, tablets og smartphones, og kan blive udgivet i trykte medier som paperback og hardcover. Du og dit værk, vil blive markedsført gennem alle Forlaget Davidsens kanaler og aftaler. Vi arbejder hårdt for at etablere dit navn på den danske litterære scene blandt andet gennem formidling af foredrag og interviews med pressen.

Send dit manuskript til:

Forlaget Davidsen 

Solrød Cente 5C

2860 Solrød Strand