‘Men mor kom ikke’

Men mor kom ikke

Udgivet 2014 af Forlaget Davidsen – Forfattet af Birgitte Bidgau-Davidsen.

FÆDREGRUPPEN havde faktisk startet for sjov, som et slags oprør mod det evige kvindetyranni. Mændene, der var hinandens netværk, stak en gang imellem af på en herretur til sydens sol, primært til Thailand. Svend var pludselig forsvundet med en meget ung pige, nærmest et barn blev de andre enige om, og var efter en times tid vendt tilbage med et smørret grin på læberne. “Sikken en lækkerbisken”sagde han og smilede bredt. “Hold da op! Det var noget, der rykker!”. 

Denne erfaring bringer fædregruppen med hjem til deres børn, hvis tilværelse bliver omgærdet af overgreb af den værste slags.

Anna kæmper som voksen en ulige kamp for at holde sammen på sig selv og sin tilværelse. Hun kontakter sine barndomsvenner og lidelsesfæller, og de beslutter sammen at støtte sig til hinanden.

En dag finder vicepolitikommisær Karsten Bruun og hans team en alkoholiseret person hængt fra et dør håndtag, i sit eget hjem. Et mærkeligt selvmord. Dette selvmord følges op af andre, og snart står politiet med først ét og så endnu ét særdeles bizart mod. Karsten Bruun begynder at ane nogle meget ubehagelige sammenhænge, og det går op for teamet, at de er oppe imod en selvtægt, der hvirvler begreberne moral og lov rundt i en dødelig spiral. For Karsten Bruun og teamet bliver det nu et puslespil, der skal lægges på tid, inden alle brikker er skaffet af vejen…

– Læs anmeldelser af “Men mor kom ikke” – hvor bl.a. bogen på nuværende tidspunkter har 5 stjerner ud af 5 mulige hos Saxo.com